Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Konkurrence: Kom med til ellers udsolgt Kolding-konference

FashionForum giver nu et par heldige virksomheder mulighed for at deltage i mode-konferencen Fashion Thinking i Kolding.
FashionForum giver nu et par heldige virksomheder mulighed for at deltage i mode-konferencen Fashion Thinking i Kolding.

Selvom der er lukket for registrering, har FashionForum skaffet billetter til mode-konferencen Fashion Thinking i Kolding d. 30. oktober til 1. november.

Billetterne udloddes til erhvervsdrivende, store som små, der gerne vil udforske mode fra forskellige vinkler og få en dybere forståelse for, hvad der driver moden.

LÆS OGSÅ: International mode-konference i Kolding

Konferencen vil være domineret af internationale fordragsholdere fra forskellige profilerede modeinstitutioner, såsom Parsons New School of Design og Royal College of Art.

Sådan kommer du i betragtning til billetterne

For at vinde billetter skal man skrive en motivationsmail til Maria McKinney, der udover at være anerkendt Ph.D og trendforsker også er medarrangør af konferencen. Mailen skal sendes til mmk@kadk.dk, og i emnefeltet skal der står KONKURRENCE FASHIONFORUM.

Det understreges, at man skal være erhvervsaktiv i modebranchen for at kunne komme i betragtning til billetter, og at privatpersoner ikke vil blive taget i betragning.