Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Udland

Bestseller i Kina vil vækste med ny software-løsning

Det selvstændige søsterselskab Bestseller Fashion Group China har implementeret ny livscyklus-software, som skal skabe mere effektivitet og produktivitet.
Det selvstændige søsterselskab Bestseller Fashion Group China har implementeret ny livscyklus-software, som skal skabe mere effektivitet og produktivitet.

Bestseller Fashion Group China vil øge effektiviteten og produktiviteten med en ny software. Virksomheden har netop indgået et samarbejde med Centric Software om at integrere deres product lifecycle management-software.

”Centrics software giver BFGC (Bestseller Fashion Group China, red.) mulighed for at skabe forretningsmæssig værdi gennem teknologi,” siger Dan Friis, der er adm. direktør for Bestseller Fashion Group China i en pressemeddelelse.

Softwaren giver Bestseller Fashion Group China mulighed for at forbedre både effektiviteten og produktiviteten og lette samarbejdet og kommunikationen mellem indkøbere og leverandører, forklarer Dan Friis.

Centrics software integrerer forretningen lige fra design over produktudvikling til sourcing og salg i en web 2.0-løsning.

”Optimering af vores supply chain management vil muliggøre en mere gennemsigtig produktionsstyringsproces,” siger Dan Friis.

Bestseller Fashion Group i Kina bruger de samme brands, navne og logoer, som det danske Bestseller A/S, men er et selvstændigt selskab. Det er ejet af Dan Friis og Allan Warburg og har direktøren for det danske Bestseller A/S Anders Holch Povlsen som medejer. Selskabet har over 6.000 butikker i Kina.

Kilde: Just-style.com