Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Fashion-post ansætter ny redaktør

Det nye onlinemedie Fashion-post har ansat tidligere moderedaktør for Alt for Damerne Line Hindsgaul som fast mode-, skønheds- og livsstilsredaktør.
Det nye onlinemedie Fashion-post har ansat tidligere moderedaktør for Alt for Damerne Line Hindsgaul som fast mode-, skønheds- og livsstilsredaktør.

Fra den 1. februar skal 33-årige Line Hindsgaul være Fashion-posts nye mode- skønheds- og livsstilsredaktør. Den kommende redaktør har tidligere været modeskribent hos Eurowoman, moderedaktør på Sirene og senest moderedaktør på Alt for Damerne.

“Line Hindsgaul har en super god og sikker smag, og så har hun et sjældent godt øje for den målgruppe hun skal formidle til. Jeg kender både Line fra min tid som chefredaktør på Eurowoman og Alt for Damerne, og har begge steder haft et målrettet og konstruktivt samarbejde med hende, som jeg glæder mig til at genoptage,” siger Fashion-posts medstifter og chefredaktør Camilla Frank til FashionForum.

LÆS OGSÅ: Nyt onlinemedie vil skabe et “one-stop univers”

Selv siger Line Hindsgaul, at hun mest af alt ser frem til at blive en del af Fashion-post teamet og at skulle arbejde i mediets realtime-format.

“Det er et utrolig kompetent hold, der står bag Fashion-post, og jeg glæder mig meget til at blive en del af det. Derudover bliver det også spændende at skulle formidle indhold i realtime, da det er en meget anderledes formidlingsform end den, jeg er vant til fra magasinbranchen,” siger Line Hindsgaul i et telefoninterview med FashionForum.

I sin nye rolle får Line Hindsgaul blandt andet det overordnede ansvar for Fashion-posts eksterne bidragsydere, ligesom hun også selv kommer at bidrage til det kreative og redaktionelle indhold.