Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Danske Moshi moshi mind har fået en PR manager

Det danske tøj- og livsstilsmærke Moshi moshi mind har ansat Anne Braunstein som deres første PR manager.
Det danske tøj- og livsstilsmærke Moshi moshi mind har ansat Anne Braunstein som deres første PR manager.

Teamet bag Moshi moshi mind har fået nye kræfter i form af tidligere marketingsansvarlig for Gubi, Anne Braunstein. Hun bliver per 1. oktober mærkets nye og første PR manager.

Ansættelsen kommer som følge af stigende vækst og et behov for at få samlet mærkets pressehåndtering under én person. Anne Braunstein skal således stå for alle PR-aktivteter og skabe ensrettet kommunikation på tværs af mærkets salgskanaler i ind- og udland.

Selvom stillingen som PR manager er helt ny i Moshi moshi mind-regi, er ansættelsen af Anne Braunstein et gensyn med en gammel kollega.

“Da Moshi moshi mind stadig var et ungt mærke, var jeg ansat som salgsassistent. Jeg har derfor en god forståelse for mærkets identitet og integritet, da jeg har været med fra starten, og så at sige har Moshi moshi minds DNA under huden,” siger Anne Braunstein i et telefoninterview med FashionForum og fortsætter:

“Mærket har rykket sig meget siden, jeg var ansat sidst, så udover gensynsglæden, ser jeg også frem til at øge kendskabet til Moshi moshi minds koncept endnu mere – både på det danske marked og det internationale marked,” siger Anne Braunstein.

Udover en international webshop, har Moshi moshi mind fire franchisebutikker i Danmark samt en enkel franchisebutik i Schweiz.