Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Nyt ledelsesteam i By Malene Birger

Siden Malene Birgers afgang som kreativ direktør, har det danske mærke været igennem flere rekrutteringer. FashionForum samler trådene i By Malene Birgers nye team.
Siden Malene Birgers afgang som kreativ direktør, har det danske mærke været igennem flere rekrutteringer. FashionForum samler trådene i By Malene Birgers nye team.

Da Malene Birger i starten af året forlod den kreative styrepind i sit eget mærke By Malene Birger, var det startsskuddet til et nyt, internationalt team.

I juli blev Isabella Gollungberg ansat som mærkets nye eksportansvarlige efter otte år i hos franske Maje. Hendes job er bundet op på By Malene Birgers internationaliseringsstrategi, og hun er derfor ansvarlig for at introducere mærket på nye markeder.

I august blev Mette Aarup hyret som By Malene Birgers retail- og franchiseansvarlig, mens Giulia Bizzotto blev ansat som ansvarlig for mærkets accessory linje. Mette Aarup, der i flere år har været hos IC Companys, står derfor i dag som ansvarlig for detailområdet i på de nordeuropæiske markeder, mens Giulia Bizzotto, der tidligere har arbejdet hos Burberry, skal varetage udvikling og produktion af By Malene Birger accessories.

Senest i september bliver Victoria Archer og Deepa Hingorani ansat som henholdsvis marketingsleder og produktionsleder. Victoria Archer har tidligere arbejdet hos Vivienne Westwood og skal nu overse mærkets markedsføring i både B2B og B2C. Deepa Hingorani, der har en fortid hos Karl Lagerfeld og Hugo Boss, skal stå for By Malene Birgers generelle produktion.

Styrker den internationale profil

Ifølge administrerende direktør Charlotte Egelund har det især været vigtigt, at de nye medlemmer af teamet havde en international baggrund i branchen.

“By Malene Birger er på en international rejse, derfor har vi ønsket at tilføre vores hus nøglepersoner med international erfaring”, skriver Charlotte Egelund i en mail til FashionForum.

Hun understreger også, at det er lidt af en præstation, at By Malene Birger har kunne tiltrække så stærke personer til mærkets nye team.

“Da Danmark  umiddelbart ikke er det første valg, når man som udlænding skal vælge ny destination, er vi stolte af, at vi som modehus alligevel kan tiltrække så interessante profiler,” siger hun.

Få overblikket her:

Isabella Gollungberg: Eksportansvarlig
Mette Aarup: Retail- og franchiseansvarlig
Giulia Bizzotto: Accessoryansvarlig
Victoria Archer: Marketingsleder
Deepa Hingorani: Produktionsleder