Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Dansker vinder Zalando blogger award

Den danske blogger Lisa Kastleen vandt i går Nordens første Zalando blogger award i kategorien people’s choice.
Den danske blogger Lisa Kastleen vandt i går Nordens første Zalando blogger award i kategorien people’s choice.

I går var et udvalg af Skandinaviens mest talentfulde skandinaviske bloggere samlet på Papirøen for at finde årets vinder indenfor kategorierne ‘peoples choice’, ‘best newcomer’, ‘best male blogger’ og ‘best female blogger’.

Der var nomineret en blogger fra hvert skandinavisk land til hver kategori. Dermed var det i konkurrence med bloggere fra Norge, Sverige og Finland, at den danske blogger Lisa Kastleen vandt ‘people’s choice’-prisen.

Lisa Kastleen er berørt over, at folk fra hele Norden har kåret hende som vinder i sin kategori.

”Det er en speciel følelse, som jeg overhovedet ikke kan beskrive. Jeg synes, det er vildt motiverende, og jeg vil helt klart bruge motivationen fremadrettet til at lave et link mellem min blog og min YouTube-kanal,” siger hun til Fashionforum.

Læs også: Zalando Nordic Blogger Awards: Danske finalister er fundet

Trine Kjær, som var nomineret i kategorien ‘best female blogger’, var ved god mod, selvom prisen gik til Irina Lakicevic fra Norge.

”Jeg er rigtig glad for at have vundet i Danmark. Vi er alle meget forskellige, men det ville have været fedt for mig og mit brand, hvis jeg havde vundet prisen, fordi det ville have givet mig en større platform,” siger Trine Kjær til Fashionforum.

Læs også: Zalando hylder Nordens modebloggere

I kategorien ‘best newcomer’ vandt Celine Mee Storrvik, fra Norge imens ‘best male blogger’ prisen gik til Julian Hernandez fra Sverige.