Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Patriksson Communication overtager aktiemajoritet i Relative MO og skaber et nyt paneuropæisk bureau-netværk

Det skandinaviske kommunikationsbureau Patriksson Communication, der har over 16 kunder i showroomet i København, overtager aktiemajoritet i Saturday Group Ltd.s PR virksomhed Relative MO Ltd. med filial i Paris og hovedsæde i London.
Det skandinaviske kommunikationsbureau Patriksson Communication, der har over 16 kunder i showroomet i København, overtager aktiemajoritet i Saturday Group Ltd.s PR virksomhed Relative MO Ltd. med filial i Paris og hovedsæde i London.

Med fusionen overtager Patriksson Communication den daglige drift af Paris-bureauet RMO. En relancering af den hvilende Londonafdeling planlægges at gennemføres under 2015. Selskabet vil i efteråret skifte navn til PRC, en forkortelse af det fælles navn Patriksson Relative Communication. Patriksson Communications’ helejede eksisterende skandinaviske virksomhed med kontorer i Sverige, Norge og Danmark beholder indtil videre navnet Patriksson Communication. Det skriver Patriksson Communication i en pressemeddelelse til FashionForum.

”Det er en naturlig udvikling for Patriksson Communication at ekspandere internationalt til nøglemarkeder som Paris og London. Vi har haft en dialog med Saturday Group Ltd. og vi ser sammen store synergier og muligheder med det fælles netværk vi nu bygger. Virksomheden i Paris kommer til at fortsætte som hidtil og kommer hurtigt til at mærke de positive effekter af sammenlægningen” fortæller Lena Patriksson Keller, Patriksson Communications ejer og bestyrelsesformand i pressemeddelelsen.

Med handlen skabes et af Europas stærkeste PR- og kommunikationsbureaunetværk indenfor mode- og livstilssegmentet med et udbud, for eksisterende og nye kunder, som fokuserer på strukturerede og ensrettede kommunikationsløsninger med en bred geografisk dækning.

”Patriksson Communication har unik kompetence og erfaring med at drive PR- og kommunikationsbureauvirksomhed indenfor mode- og livstils-segmentet. Sammen med vores fashion marketing ekspertise og vores store internationale netværk bliver vi en utrolig stærk aktør. Vi er derfor glade for denne fusion og at vi fortsat vil have en aktiv rolle i at udvikle PRC fremad,” fortæller Jens Grede, ejer og bestyrelsesformand for Saturday Group Ltd.

Her kan du se en liste over de brands, som Patriksson Communications arbejder med på det danske marked:

Ralph Lauren, Filippa K, Hope, Marimekko, Nelly.com, Cheap Monday, Frame Denim, Rosemunde, Trine Tuxen, Kaibosh, Puma, Maria Nilsdotter, Fall Winter Spring Summer, Veronica B. Vallenes, Triwa, Altewai Saome. Der ud over arbejder Patriksson Communications sammen med designere som Stine Goya og by Malene Birger i Skandinavien.