Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Zalando Nordic Blogger Awards: Danske finalister er fundet

Zalando offentliggjorde i går de danske repræsentanter til Zalando Nordic Blogger Awards. De skal nu konkurrere mod repræsentanterne fra Norge, Sverige og Finland om de endelige priser.
Zalando offentliggjorde i går de danske repræsentanter til Zalando Nordic Blogger Awards. De skal nu konkurrere mod repræsentanterne fra Norge, Sverige og Finland om de endelige priser.

Zalando har annonceret, hvilke danske bloggere, der skal repræsentere Danmark i de fire forskellige kategorier ved Zalando Nordic Blogger Awards. Repræsentanterne er som følger:

Trine Kjær fra Trineswardrobe.com til Best Fashion Blog Female.
Mads Emil Créol og Kriss Créol fra Créolbrothers.cover.dk til Best Fashion Blog Male.
Laura Tønder fra Couturekulten.dk til Best Newcomer.
Lisa Kastleen fra Lisakastleen.com til People’s Choice.

Hvor People’s Choice kategorien er afgjort via en afstemning, har en jurykomité med Zalandos nordiske indkøber Dylan Ross, modeentrepreneur Stephanie Gundelach og PR ansvarlig i Polhelm PR Josephine Bredsted, udvalgt de resterende repræsentanterne på baggrund af blogstil, billeder, tekstkvalitet og aktivitet på bloggen og sociale medier.

Hvis en eller flere danskere vinder deres kategori, vil den flotte titel blandt andet blive ledsaget af et eksklusivt fotoshoot til Zalandos SS15 – og for Laura Tønder fra Couturekulten.dk ville det betyder noget helt specielt.

“Jeg elsker Zalando som brand, og det ville være fantastisk at samarbejde med dem, men i første omgang er jeg bare glad for at være udvalgt. Min blog var i starten “bare” en fritidsbeskæftigelse. Men som årene er gået, er bloggen blevet et kreativt frirum, som jeg hver dag lægger mange timer i at vedligeholde og videreudvikle. Derfor er det fantastisk at blive anerkendt for sit arbejde. Hvis jeg skulle gå hen og vinde, ville det være så stort et skulderklap, at jeg næsten ville falde ned af stolen,” siger en glad Laura Tønder i et telefoninterview med FashionForum.

De endelige vindere findes den 25. september ved en gallamiddag på Papirøen i København.