Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Marks & Spencer åbner i Norden

Den britiske kæde er på vej til at åbne 15 franchise-butikker i Norge og Finland.
Den britiske kæde er på vej til at åbne 15 franchise-butikker i Norge og Finland.

Marks & Spencer vil nu åbne butikker på det nordiske marked. I første omgang drejer det sig om otte butikker i Norge og syv i Finland. Det skriver The Telegraph.

Ekspansionen til Norden sker gennem franchise-aftaler i både Norge og Finland. Udvidelsen er et led i en strategi om at åbne 250 internationale forretninger inden 2016. Marks & Spencer har i dag 460 butikker uden for Storbritannien, herunder 160 i Europa.

LÆS OGSÅ: ”Marks & Spencer vil offentliggøre deres leverandører”

Virksomhedens adm. direktør Marc Bolland, som kom til Marks & Spencer i 2010, har allerede åbnet døren til Holland, Frankrig, Kina og andre internationale markeder.

”Udvidelsen af ​​vores rækkevidde til Skandinavien, som vi ser som et vigtigt internationalt marked for os, er en central del af vores løbende internationale vækststrategi i Europa, og vi er glade for at kunne åbne vores første butikker i regionen i løbet af de næste par måneder,” siger Francois Smeyers, der er regional direktør for Europa hos Marks & Spencer.

Marks & Spencer har tidligere haft butik i Finland, men lukkede den i 2001. Den nye flagskibsbutik i Helsinki åbner i næste måned, og Oslo følger efter med en butiksåbning i november.

Kilde: Telegraph.co.uk