Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Konkurrence: Vind billet til Nordens største e-tail-konference

FashionForums læsere har mulighed for at vinde en billet til en værdi af 12.000 kroner til eTail Nordic, hvor 45 eksperter i e-commerce går på talerstolen i København.
FashionForums læsere har mulighed for at vinde en billet til en værdi af 12.000 kroner til eTail Nordic, hvor 45 eksperter i e-commerce går på talerstolen i København.

Den 14.-15. oktober løber Nordens største etail-konference af stablen i København på Radisson Blu Scandinavia. Konferencen fokuserer udelukkende på e-commerce, og har 45 eksperter til at diskutere strategier og trends indenfor handel på nettet.

Fokus i år er særligt på handel via mobilen, som man blandt andet kan høre om i oplægget “Mobile payments: Why do customers browse without purchasing on phones and how can conversion be improved?”

eTail konferencen har eksisteret siden 1999 og har i flere år fundet sted i London, Paris, Berlin og flere steder i USA. I år har de så tilføjet København som det sted i Norden, hvor etail skal diskuteres og vendes. Hovedvægten af talere er i eller har relation til modebranchen, og blandt talerne i år finder man bl.a. e-commerce-chefer fra Clarks, Björn Borg, Tiger of Sweden og Lego.

Mulighed for gratis deltagelse

Hvis I i jeres virksomhed har lyst til at lade jer inspirere af, hvad andre gør indenfor e-commerce, og alt hvad det indebærer, har I mulighed for at vinde en billet – gratis. FashionForum udlodder én billet til en værdi af små 12.000 DKK (1.599€), og den kan blive din, hvis du blot giver os et par minutter af din tid til at svare på vores survey:

SVAR HER OG DELTAG I KONKURRENCEN

Hvis du vil være helt sikker på at få en billet til arrangementet, kan billetter købes med 10% rabat, hvis du bruger koden DANISHFORUM10. Billetter kan bookes her.