Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Økonomi

Noise PR er Gazelle for tredje år i træk

Bureauet er fortsat en del af dansk erhvervslivs vækstelite. For tredje gang i træk er Noise PR kåret til Gazelle-virksomhed af Børsen.
Bureauet er fortsat en del af dansk erhvervslivs vækstelite. For tredje gang i træk er Noise PR kåret til Gazelle-virksomhed af Børsen.

PR-bureauet Noise er igen blevet kåret til Gazelle-virksomhed af Børsen. Det oplyser virksomheden i en meddelelse til FashionForum.

Noise PR blev etableret i 2006 af Stine Kirkegaard og består i dag af tre afdelinger – Lifestyle, Fashion og Kids – og har 15 ansatte. På kundelisten finder man blandt mange andre Kjær København, Fonnesbech, nn.07 og Freya Dalsjø.

I regnskabsåret 2013 havde virksomheden en vækst i omsætningen på 55 procent, og nu kan Noise PR for tredje år i træk kalde sig Gazelle-virksomhed.

For at blive en Gazelle-virksomheder skal man som minimum have fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i løbet af de seneste fire år.

Årets Gazelle-konference i København finder først sted 29. oktober 2014, hvor landsvinderen bliver kåret. Den samlede liste over Gazelle-virksomheder er endnu ikke blevet offentliggjort, men du kan se sidste års mode-Gazeller her:

LÆS OGSÅ: ”Her er modebranchens Gazeller”

Det er Greens Analyseinstitut, der hvert år udfærdiger listen over Gazelle-virksomheder for Børsen. I år er det 20. gang, Gazellepriserne uddeles.