Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Pandora åbner Nordens største konceptbutik

Pandora har planer om at åbne 275 konceptbutikker på verdensplan, og på torsdag åbner virksomheden dørene til Nordens største af slagsen.
Pandora har planer om at åbne 275 konceptbutikker på verdensplan, og på torsdag åbner virksomheden dørene til Nordens største af slagsen.

Pandora åbner nu konceptbutik centralt i Vejle på Torvegade 26A. Butikken er med sine over 100 kvadratmeter Nordens største konceptbutik. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse til FashionForum.

Den nye butik slår dørene op i dag, og ifølge pressemeddelelsen vil kunderne kunne finde et komplet udvalg af Pandoras smykkekollektioner, som tæller ringe, øreringe, halskæder, armbånd, vedhæng og charms.

”Vi er meget glade for at kunne byde vores loyale kunder i Vejle velkommen i Pandoras inspirerende smykkeunivers. Vi er stolte af den flotte nye butik, som er et led i den positive udvikling, som Pandora gennemgår i disse år,” siger Kasper Grue, der er VP hos Pandora Nordic.

Forventer at åbne flere butikker

Pandora forventer nemlig på verdensplan at åbne omkring 275 konceptbutikker i 2014, og butikken i Vejle er bare en på vejen. Blandt andet har man netop har overtaget 27 smykkebutikker fra franchisetageren Hannoush i Nordamerika.

”Det er en del af vores strategiske arbejde imod flere konceptbutikker, og vi håber, at byen vil tage godt imod vores nye butik,” siger Kasper Grue.

LÆS OGSÅ: Pandora: fremgang i Q2 – og 27 nye butikker

I onsdags kunne business.dk desuden berette om koncernens flytteplaner fra Glostrup på Vestegnen til Havneholmen i Københavns Sydhavn, der også er et resultat af smykkevirksomhedens positive udvikling.

“Rekordhøje salgstal og flere medarbejdere end nogensinde giver smykkekoncernen Pandora pladsproblemer, og det har fået ledelsen til at tegne et spritnyt og større hovedkontor,” skriver avisen. 

Virksomheden har omkring 10.000 salgssteder verden over, hvoraf 1.200 er konceptbutikker. I 2013 stod konceptbutikker for 49 pct. af Pandoras direkte salg.