Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Vinderen af Årets Brillelook er fundet

I går løftede de fire dommere ved velgørenhedsarrangementet Giv Syn til Tanzania sløret for vinderen af Årets Brillelook 2014.
I går løftede de fire dommere ved velgørenhedsarrangementet Giv Syn til Tanzania sløret for vinderen af Årets Brillelook 2014.

I samarbejde med Bruuns Bazaar afholdt Louis Nielsen i går velgørenhedsarrangementet Giv Syn til Tanzania. Her konkurrerede fire finalister om titlen som Årets Brillelook 2014 og muligheden for at komme til Tanzania og lave velgørende arbejde med at give synsprøver og briller til mennesker i fattige områder. Blandt de fire finalister udpegede dommerpanelet 46-årige Charlotte Schou som vinder.

”Det er ikke kun en sejr til mig, men en sejr til alle kvinder over 40,” sagde den smilende vinder i sin takketale.

Der var tæt kapløb om titlen, men noget af det, der skilte Charlotte Schou ud fra de andre kvinder, var hendes kant og styrke, forklarede Louis Nielsens kommunikationschef Tino Pedersen. For ham var det vigtigt, at det var mere end blot et flot billede.

Udover brillemode satte velgørenhedsarrangementet også fokus på muligheden for at hjælpe fattige mennesker i Tanzania til et bedre syn.

“For mange af dem, er briller en once-in-a-lifetime-opportunity, og de venter gerne fra tidlig morgen til sen aften i bagende sol, hvis det kan hjælpe dem til at se igen,” sagde Tino Pedersen.

Læs mere om velgørenhedsarrangementet her.