Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Storcenter satser på international mode

Rosengårdcentret i Odense moderniserer for trecifret millionbeløb og gør klar til 32 nye modebutikker.
Rosengårdcentret i Odense moderniserer for trecifret millionbeløb og gør klar til 32 nye modebutikker.

Rosengårdcentret i Odense har netop indledt den største modernisering og ombygning i sine 43 leveår. Det skriver Business.dk.

En investering på over 120 millioner kroner skal blandt andet omdanne et tidligere Kvickly-varehus til 10.000 kvadratmeter udlejningsareal fordelt på 32 nye butikker ”med fokus på international mode,” som det forklares i en pressemeddelelse.

”Vi har allerede lavet lejeaftaler for flere af de nye lejemål, og vi holder fortsat øjnene åbne for nye og spændende koncepter og mærker,” udtaler udlejningschef Christian Wulff.

LÆS OGSÅ: ”Lyngby Storcenter satser på luksus”

Ud over ombygningen af det lukkede Kvickly-varehus omfatter projektet en modernisering af centret, som blandt andet får ovenlys og et ”skræddersyet brandingkoncept” med loungeområder. Ombygningen forventes at være afsluttet til marts næste år.

Rosengårdscentret er med cirka 160 butikker fordelt på 100.000 kvadratmeter et af landets største indkøbsmekkaer. I foråret 2013 blev det solgt for 2,8 mia. kr. til den tyske investeringsfond ECE af en kreds af danske investorer. Senere har tyskerne fået ATP som medejer med en andel på 25 procent.

Kilde: Business.dk