Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Her er FashionForums nye chefredaktør

Det bliver en dreven kommunikatør og journalist, der fra 1. september skal drive modebranchens foretrukne nyhedssite FashionForum videre.
Det bliver en dreven kommunikatør og journalist, der fra 1. september skal drive modebranchens foretrukne nyhedssite FashionForum videre.

FashionForum får ny chefredaktør, når journalist Angela Brink fra og med september sætter sig i stolen.

Med nyansættelsen får FashionForum styrket businessprofilen yderligere. Angela Brink er en dreven kommunikatør, der trækker på journalistisk erfaring fra blandt andre arbejdspladser som Radioavisen, TV 2, BT og Weekendavisen foruden en stilling i A.P. Møller-Mærsks direktionskommunikation og som chef for kommunikation og public affairs i tænketanken CEPOS.

Senest har Angela Brink siden årsskiftet stået for undervisningen i journalistik og politisk kommunikation på Grundtvigs Højskole i Hillerød, sideløbende med hun har været tilknyttet Weekendavisen kulturredaktion og arbejdet som blogger på Jyllands-Posten.

Angela Brink ser nu frem til at bringe sine kompetencer i spil i modebranchen, der udgør Danmarks fjerde største eksporterhverv:

“Jeg glæder mig til at kommunikere til – og om – så præcis en målgruppe som den, FashionForum repræsenterer. Modebranchen er dynamisk og – som jeg selv – både kosmopolitisk og meget dansk. FashionForum, der servicerer branchen, rummer et stort potentiale, som jeg ser helt enormt frem til udnytte til fulde,” siger hun.

Også i Danish Fashion Institute, organisationen bag FashionForum, er adm. direktør Eva Kruse glad for at få Angela Brink ombord:

“FashionForum er på kort tid blevet branchens foretrukne nyhedsmedie. Angelas omfattende journalistiske erfaring borger for, at sitet kan fortsætte sin vækst – og måske endda udvikle sig indenfor det konstruktivt debatskabende, som hun har markeret sig indenfor i mange år. Og så er Angela velbevandret i politisk kommunikation, hvilket kun er et plus. Jeg er meget glad for at have hende i organisationen.”

Angela Brink tiltræder som ny chefredaktør pr. 1. september og afløser Naja Helene Hertzum, der efter fire år har søgt nye udfordringer.