Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Økonomi

Trendsales solgt for stort millionbeløb

Størstedelen af den danske internetvirksomhed Trendsales er kommet på schweiziske hænder.
Størstedelen af den danske internetvirksomhed Trendsales er kommet på schweiziske hænder.

88 pct. af den danske internetvirksomhed Trendsales, der lever af, at dets brugere sælger brugt tøj på nettet, er solgt til det schweiziske mediehus Tamedia. Det skriver Trendsales i en pressemeddelelse ifølge epn.dk.

Tamedia er herhjemme bedst kendt for deres køb og efterfølgende relancering af metroXpress.

Parterne vil ikke oplyse det eksakte beløb, som Trendsales er blevet handlet for, men selskabets adm. dir., Rasmus Goth Engel, siger, at der lagt et stort beløb på bordet.

LÆS OGSÅ: “Dansker sælger deres tøjgaver online”

”Der er tale om et trecifret millionbeløb, der ligger væsentligt højere end ved det tidligere salg. Så meget kan vi godt sige. Det glæder os, at Tamedia kan se mulighederne i vores forretningsmodel og fremtidige strategi,” siger Rasmus Goth Engel, og uddyber:

”Tamedia har købt sig ind i vores forretningsplan og strategi og tror meget på vores planer om først og fremmest at udvikle hjemmemarkedet og indtage nye lande.”

Brugere handler for en halv milliard om året

Direktøren fortæller blandt andet, at Trendsales vil satse på at gå på markedet i Norge, Sverige og Schweiz, og at Tamedias store internationale netværk er en stor hjælp i den forbindelse.

Trendsales blev stiftet i 2002 af Bo Eriksen og Martin Falslev Andersen. I 2010 købte den tidligere QXL-ejer Ricardo 70 pct. af aktierne i Trendsales af onlinekoncernen Freeway og de to stiftere for et trecifret millionbeløb. Stifterne beholdt dog 30 pct. af aktierne i virksomheden.

LÆS OGSÅ: “Nye spillere udfordrer Trendsales”

Det er de nævnte 70 pct. plus 18 pct. af ejernes aktier, som Tamedia mandag har købt.

Trendsales har hovedkontor i København, hvor virksomheden beskæftiger 53 ansatte. Sitet har 765.000 unikke brugere, der hvert år handler for en halv milliard kroner via hjemmesiden.

Kilde: Epn.dk