Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Modeuge

Chris Pedersen og DR K stiller skarpt på forfængelighed

Den danske modeekspert og tidligere Cover-moderedaktør tager pulsen på forfængelighed anno 2014. Men det er selvfølgelig kun et af mange programmer om mode på DR K i næste uge.
Den danske modeekspert og tidligere Cover-moderedaktør tager pulsen på forfængelighed anno 2014. Men det er selvfølgelig kun et af mange programmer om mode på DR K i næste uge.

DR K holder traditionen tro et skarpt øje med modeugen og sender præcis som i vinter hver dag ’Modeugen NU’ med modeeksperten Chris Pedersen.

Chris Pedersen er imidlertid denne sæson også vært i den helt nye programrække ’De forfængelige’.

“De færreste danskere kan løbe fra, at de er en smule forfængelige, men hvordan giver forfængelighed sig til udtryk og hvad betyder den for moderne mennesker?” Det undersøger DR K i en ny reportageserie, som sætter forfængelighed under lup og tager seerne med ud i seks forskellige miljøer, der bruger forfængelighed på forskellig vis og undersøger, hvordan det ydre bruges til at signalere social- og kulturel identitet.

Chris Pedersen besøger kongen af dansk burlesk, kvinden som introducerede botox for danskerne, en rockabilly med smag for amerikanerbiler, natklub-personligheden Esben Weile Kjær, en tidligere Miss Afrika-deltager, og så er Chris Pedersen til naturist-middag i et parcelhus i forstaden.

Kanalchef på DR K Flemming Hedegaard Larsen siger i en pressemeddelelse:

”Som Danmarks kulturkanal er det vigtigt for os at holde fingeren på pulsen og gå i dybden med trends og tendenser inden for kulturen. Det gør vi blandt andet med vores fokus på mode med dagsaktuelle nyheder fra modeugen og ikke mindst programrækken ’De forfængelige.’”

Mød også forfatter Lone Hørslev, sangerinde Alberte Winding, trendforsker Maria McKinney, livstilsekspert Christian Grau, Dj Djuna Barnes og mange andre, som giver deres besyv med på den danske forfængelighed anno 2014.

Her er et uddrag af den moderigtige sendeflade på DR K under Copenhagen Fashion Week:

’Modeugen NU’, tirsdag den 5. august til fredag den 8. august klokken 21.30
‘Forførende Rum i modeuniverset Holly Golightly’, tirsdag den 5. august klokken 21.00
‘Tæt på Kate Moss’, tirsdag den 5. august klokken 21.45
‘Bill Cunninghams New York’, tirsdag den 5. august klokken 22.35
‘Modequizzen’, onsdag den 6. august klokken 21.45
‘Smykkeimperiet Cartier’, onsdag den 6. august klokken 23.20
’De Forfængelige’ torsdag den 7. august klokken 20.00
’Brigitte Bardot’, fredag den. 8. august klokken 23.30