Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Net-a-porter-direktør trækker sig

Den adm. direktør i Net-a-porter-gruppen fratræder efter elleve år sin stilling senere på ugen.
Den adm. direktør i Net-a-porter-gruppen fratræder efter elleve år sin stilling senere på ugen.

Mark Sebba tiltrådte stillingen som adm. direktør i Net-a-porter-gruppen tilbage i 2003 med det fokus, at opbygge og forbedre den globale infrastruktur. Nu på torsdag har direktøren sidste dag. Det skriver Womens Wear Daily.

Efter planen vil han dog stadig fungere som bestyrelsesmedlem i koncernen. Her vil han fortsat yde strategisk rådgivning og være med til at sikre en gnidningsløs overdragelse til en kommende direktør, der endnu ikke er fundet.

Net-a-porter er stærkere end nogensinde

”Jeg fratræder stillingen på et tidspunkt, hvor virksomheden er stærkere end nogensinde; Vi når et globalt publikum på over ni mio. kunder på tværs af adskillige platforme” siger Mark Sebba til Womens Wear Daily.

Natalie Massenet der er gruppens grundlægger og bestyrelsesformand erkender sig enig i virksomhedens succes og tilskriver den afgående direktør ansvaret for virksomhedens sunde udvikling.

LÆS OGSÅ: Net-a-Porter lancerer webshop med luksussportstøj

“Ikke alene har han vækstet vores forretning eksponentielt, han har gjort den sund, og så har han bragt ro og selvtillid til gruppens kerne,” siger hun.

Under Mark Sebbas embede har Net-a-porter blandt andet lanceret online platformene The Outnet.com, Mr Porter.com med dets eget tøjmærke Iris & Ink, og ifølge gruppen selv lanceret iPhones første online shopping app, og det første online modemagasin til tablet.  

Kilde: WWD.com