Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs

Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /var/www/vhosts/fashionforum.dk/httpdocs/wp-content/themes/fashion-forum/template-parts/content.php on line 13
Indland, Navne, Udland

Christophe Lemaire forlader Hermès

Efter fire år i den kreative chefstol hos franske Hermès, stopper Christophe Lemaire for at satse 100 pct. på sit eget brand.
Efter fire år i den kreative chefstol hos franske Hermès, stopper Christophe Lemaire for at satse 100 pct. på sit eget brand.

Når Hermès viser deres ss15-kollektion under den kommende parisiske modeuge, bliver det sidste gang med Christophe Lemaire i front. Det skriver Businessoffashion.com.

”At arbejde for Hermès har været en stor fornøjelse. En dybt berigende oplevelse både på et menneskeligt og professionelt niveau. Jeg er stolt af det, vi har bygget sammen. Mit eget mærke vokser, og jeg har brug for og lyst til at dedikere mig til det fuldt ud,” siger Christophe Lemaire, der har arbejdet for Hermès de seneste fire år.

Lemaire blev ansat i 2010 efter Jean Paul Gaultiers afgang, og har tidligere arbejdet for Lacoste, Yves Saint Laurent og Christian Lacroix.

Der er endnu ikke fundet en afløser til stillingen hos det franske luksus-modehus.

Kilder: Business of fashion, Fashionunited