Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

The North Face henter marketingchef fra Vans

Det bliver i familien, når outdoor-mærket henter ny marketing-VP til det europæiske marked.
Det bliver i familien, når outdoor-mærket henter ny marketing-VP til det europæiske marked.

The North Face har udnævnt Jeremy de Maillard som ny VP for marketing i Europa, Mellemøsten og Afrika. Her vil han referere til Arne Arens, der er vice president og general manager. Jeremy de Maillard kommer fra en tilsvarende stilling i Vans, der lige som The North Face også er ejet af paraplykoncernen VF.

Ansættelsen sker som et led i bestræbelserne på at bidrage positivt til koncernens fremtid, udnytte talenter samt dele best practice på tværs af VF-porteføljen, lyder det i en meddelelse.

Jeremy de Maillard tiltræder med øjeblikkelig virkning men vil samtidig fortsætte med at føre tilsyn med House of Vans-projektet i London i en forudselig fremtid.

“Jeremy kommer med stor erfaring og viden, der vil hjælpe os til at tage The North Face-brandet til det næste niveau i EMEA (regionen Europa, Mellemøsten og Afrika, red.). Hans forbrugerforståelse og vision inden for digital marketing vil være afgørende for os, og vi ser frem til at integrere ham i vores team,” siger Arne Arens.

Den nye marketing-VP glæder sig til at arbejde med outdoor-brandet og til at lære virksomheden endnu bedre at kende.

”Jeg ser frem til at lære mere omkring The North Face og arbejde med de forskellige teams i EMEA og over hele kloden,” siger Jeremy de Maillard i en pressemeddelelse og fortsætter:

”De sidste seks år hos Vans har været fantastiske, og jeg er hele Vans- familien taknemmelig for vores rejse sammen. Det er en ære at få muligheden for at bidrage til to af VF’s største brands, og jeg ser meget frem til denne nye og spændende udfordring hos The North Face.”

Jeremy de Maillard tiltrådte VF i 2008 og har over de seneste seks år hjulpet med at få Vans-forretningen til at vokse på tværs af EMEA ved at bidrage med vision, lederskab og strategisk tænkning til marketingafdelingen og virksomheden som helhed.

The North Face har europæisk hovedkontor i byen Stabio i Schweiz, hvor også Jeremy de Maillard kommer til at arbejde fra.