Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Dansk eksportfremstød i Canada med fashion-fokus

Eksportrådet og DI inviterer danske modevirksomheder med ved et stort eksportfremstød i Toronto, Canada, til september.
Eksportrådet og DI inviterer danske modevirksomheder med ved et stort eksportfremstød i Toronto, Canada, til september.

Når der inviteres til Danish Design-uge i Toronto, Canada, til september, er også moden i fokus. I Toronto finder man nemlig den næststørste modeuge i Nordamerika, og en lang række danske brands har allerede god succes i det store land, der tidligere på FashionForum er blevet beskrevet som “indgangen til det amerikanske marked”.

Fra d. 17.-19. september drager en delegation af danske virksomheder – måske også din? – sammen med det danske Kronprinspar over Atlanten for at besøge Canada i forbindelse med et eksportfremstød for at styrke den allerede eksisterende forretningsforbindelse mellem Canada og Danmark.

Danske modevirksomheder har mulighed for at deltage i eksportfremstødet, som blandt andet byder på et seminar om den canadiske modeindustri, netværksmiddag med Kronprinsparret og udvalgte samarbejdspartnere samt mulighed for B2B-møder. Se det fulde program her (s. 7. i pdf’en).

Det er Dansk Industri og Eksportrådet, der står bag eksportfremstødet, der foruden “Style” også har skræddersyede besøgspakker for områderne “Green Building”, “Health” og “Taste”.

Se mere om arrangementet her.