Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed, Indland

Se oplæggene fra Copenhagen Fashion Summit

Hvis du missede forårets store begivenhed inden for bæredygtig mode, Copenhagen Fashion Summit, så er der mulighed for at se talerne lige her.
Hvis du missede forårets store begivenhed inden for bæredygtig mode, Copenhagen Fashion Summit, så er der mulighed for at se talerne lige her.

Den 24. april dannede Operaen i København ramme om verdens største begivenhed inden for bæredygtig mode. Nu er videoerne fra dagen klar – så hvis du gik glip af arrangementet, bør du tage et kig lige her.

Hvert andet år afholder Danish Fashion Institute topmødet Copenhagen Fashion Summit, og i år deltog mere end 1.100 af modebranchens stakeholders fra hele verden. På scenen var der hele dagen en stribe fremtrædende oplægsholdere, som delte viden og synspunkter inden for bæredygtighed og mode.

Oplægsholderne talte blandt andre:

  • H&Ms chef for bæredygtighed, Helena Helmersson,
  • Direktør for Sustainable Apparel Coalition, Jason Kibbey,
  • Moderedaktør på Financial Times (nu ved New York Times, red.), Vanessa Friedman

Og fra de hjemlige himmelstrøg blandt andre indenrigs- og økonomiminister Margrethe Vestager (Rad.) og HKH Kronprinsesse Mary.

Se video af oplæggene fra Copenhagen Fashion Summit her.

Hvis du ikke fik læst FashionForums omfattende dækning af Copenhagen Fashion Summit og de øvrige events og tiltag, fx Youth Fashion Summit og GLASA Awards, så kan du læse det hele her.