Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Økonomi

Birger Christensen i fremgang

Pelsforhandleren Birger Christensen havde pæn fremgang i salget sidste år. Men resultatet var præget investeringer i nye markeder.
Pelsforhandleren Birger Christensen havde pæn fremgang i salget sidste år. Men resultatet var præget investeringer i nye markeder.

Modehuset Birger Christensen fortsatte sidste år med stigende salg. I 2013 voksede salget med otte pct. til 122 mio. kr. Driftsresultatet dykkede derimod med 0,6 mio. kr. til 2,0 mio., hvilket bliver begrundet med øgede omkostninger i forbindelse med etablering og udvikling af nye markeder. Det skriver business.dk.

”Ledelsen finder resultat for 2013 tilfredsstillende henset til de markedsmæssige vilkår igennem 2013 og den fortsatte indkøring af en række nye konceptbutikker samt de investeringer, der er foretaget i udvikling af Birger Christensens brand og udvidelser af eksportmarkeder,” skriver ledelsen i regnskabet for 2013.

LÆS OGSÅ: Zalando i vækst-dilemma

Ifølge Business.dk vil Birger Christensen i år arbejde videre på at udvikle det kinesiske marked via et joint venture med IFU (Investeringsfonden For Udviklingslande), og virksomheden vil også udvide eksporten til andre markeder.

”Som følge af disse andre tiltag, herunder den fortsatte internationalisering af Birger Christensen, forventer selskabet øget fremgang i både omsætning og indtjening i 2014,” skriver ledelsen.

Kilde: Business.dk