Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Soulland ansætter to og forfremmer én

Der er gang i Soulland, der - udover at åbne butik i Bangkok - forfremmer deres butiksansvarlige og yderligere har oprettet to nye stillinger
Der er gang i Soulland, der - udover at åbne butik i Bangkok - forfremmer deres butiksansvarlige og yderligere har oprettet to nye stillinger

Frederik Hansson har længe været en del af Soulland-teamet både som designassistent og senest som ansvarlig for butikken på Gl. Kongevej.

Nu er det tid til at stige i graderne, og Frederik Hansson overtager stillingen som retail- og pressemanager fra Tina Svoldgaard. Han bliver ansvarlig for at etablere Soullands egen PR-afdeling og koordinere kampagner med mærkets agenter rundt omkring i verden.

Frederik Hansson stopper dog ikke helt kontakten med butikken på Gl. Kongevej, og han vil stadig være ansvarlig for indkøb og administration i Soulland Store.

LÆS OGSÅ: Soulland åbner ny butik i Bangkok

I en pressemeddelelse fra Soulland skriver de, at mærket er ”vokset til en størrelse, hvor det længe har været ønsket at have en showroommanager.”

Showroomet skal etableres i Soullands kontor på Frederiksberg, og Nanna Daugaard, der tidligere har været ansat hos Blitz PR og assisteret hos Soulland med salg og logistik, skal fungere som showroomansvarlig. Nanna Daugaard skal fortsat assistere i internationalt salg og hjælpe med grafiske opgaver.

Nikolaj Hansson bliver ansat som online brand manager med ansvar for mærkets hjemmeside og webshop, sociale medier og onlineidentitet. Nikolaj Hansson er ikke et helt nyt ansigt hos Soulland, da han siden september har stået for Soullands curated by-sektion på mærkets hjemmeside.