Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Max Mara åbner første europæiske lufthavnsshop i København

Det italienske luksusmærke har valgt Københavns Lufthavn som spydspids i ny satsning på lufthavnssalg.
Det italienske luksusmærke har valgt Københavns Lufthavn som spydspids i ny satsning på lufthavnssalg.

Københavns Lufthavn åbner som første europæiske lufthavn dørene for Max Mara

“Vi glæder os til at tilbyde vores rejsende lidt italiensk krydderi på turen gennem Københavns Lufthavn. Det er vigtigt for os altid at give vores passagerer spændende oplevelser, og vi er sikre på, at Max Maras nyåbnede butik med deres stilsikre designs kan hjælpe os med at opfylde denne målsætning,” siger Lise Ryevad, der er chef for afdelingen Airport Sales i Københavns Lufthavne, i en pressemeddelelse.

Max Mara er i følge meddelelsen gået i gang med at udvide med butikker i verdens førende lufthavne. Butikken i Københavns Lufthavn er selskabets debut på dette distributionsområde og byder på en omhyggeligt målrettet strategi både med hensyn til produkter og visual merchandising.

Max Maras lufthavnsbutiksprojekt omfatter åbning af seks butikker i 2014 og et mål om i alt 50 butikker inden for de kommende fem til seks år, hovedsageligt koncentreret i Europa, Asien og USA. Allerede bekræftede butiksåbninger er i København, Madrid (med to Weekend Max Mara-butikker), Malaga og München.

Lufthavnsbutikken i København er ifølge en pressemeddelelse indrettet, så den er dynamisk og indbydende og afspejler kernen i Max Maras brand. Det nye koncept, der er designet af Duccio Grassi Architects, vil fremhæve “det bedste, Max Mara har at tilbyde,” lyder det.

Med i gennemsnit 62.000 passagerer pr. dag er Københavns Lufthavn en af de 15 travleste lufthavne i Europa. Max Mara-butikken er på 65 kvadratmeter og er indrettet i overensstemmelse med den stil, der er fastlagt for Max Maras lufthavnsbutikker.

Butikken har en varm og indbydende stemning med farver og overflader, der på perfekt vis viser Max Maras identitet, og som passer perfekt til den flotte arkitektur i Københavns Lufthavn. Butikkens særkende er den imponerende over seks meter høje facade.

Max Mara blev grundlagt i 1951 med henblik på at “tilbyde high-end feminint tøj fremstillet ved hjælp af de bedste industrielle processer”. I dag findes mere end 2.300 Max Mara-butikker. Butikkerne findes både i modebyer som Milano, Paris, London, Moskva, New York og Tokyo, men også i Sydafrika, Saudi-Arabien, Bahrain , Australien, Brasilien og New Kaledonien. Selv i Kina er der på under ti år åbnet 380 butikker fra Beijing og Shanghai til Qingdao, Shenyang og den gamle by Hangzhou.

Foruden rækken af egne butikker forhandles Max Mara i 105 lande gennem 10.000 butikker.

 

Læs mere påmaxmara.com