Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Belsac samarbejder med Kopenhagen Fur om ny taskekollektion

Et nyt designsamarbejde mellem Belsac og Kopenhagen Fur lanceres i butikkerne fra oktober 2014.
Et nyt designsamarbejde mellem Belsac og Kopenhagen Fur lanceres i butikkerne fra oktober 2014.

Taskehuset Belsac lancerer til efteråret en pelskollektion i samarbejde med Kopenhagen Fur. Kollektionen går under navnet Belsac x Kopenhagen Fur og består hovedsageligt af tasker med mink- og sælpels.

”Jeg vil gerne arbejde med gode råvarer, og i forlængelse af det kom der et samarbejde med Kopenhagen Fur på plads. Jeg har før arbejdet med koskind, men sæl har en unik struktur, og historien bag sælfangst er enestående,” siger Camilla Dalager, der er kreativ direktør i Belsac.

Fokus på ansvarlig produktfremstilling

Netop brugen af sælskind har den seneste tid været et omdiskuteret emne på grund af EU-forbudet mod import af sælskind. Derfor er der i kollektionen fokus på ansvarlig produktfremstilling, oplyser Kopenhagen Fur. Blandt andet er læderet i kollektionen vegetabilsk indfarvet.

”Designmæssigt har det været spændende at udvikle modeller, der matcher Belsacs identitet, og samtidig udforske kontraster i forhold til materialer og snit. Grafiske linjer møder organiske former og effekter. Pels møder læder og metal. Derved udforskes pelsmaterialernes anvendelighed og stilmæssige spændvidde,” siger Camilla Dalager i en pressemeddelelse fra Kopenhagen Fur.

Belsac x Kopenhagen Fur vil være tilgængelig hos udvalgte forhandlere fra oktober 2014.