Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

TEKO optaget i internationalt designnetværk

TEKO er seneste danske medlem af Cumulus-netværket. I udlandet tæller medlemmerne blandt andre Central Saint Martins i London og Parsons The New School i New York.
TEKO er seneste danske medlem af Cumulus-netværket. I udlandet tæller medlemmerne blandt andre Central Saint Martins i London og Parsons The New School i New York.

VIA Teko Design & Business er netop blevet optaget i den globale netværksorganisation Cumulus, der fokuserer på forskning og uddannelse inden for design, kunst og medier.

“Medlemskabet er vigtigt i forhold til netværk og deling af viden med kreative skoler og institutioner verden over. Der er mere end 190 medlemmer i over 40 lande, og der bliver årligt afholdt to konferencer, hvor relevante emner diskuteres på workshops, i grupper og via oplæg,” lyder det i en meddelelse fra Teko.

I samme meddelelse udtrykker direktør for Teko, Anne Mette Zachariassen glæde over medlemsskabet:

”Vi er utroligt glade for optagelsen i Cumulus. Det er essentielt, at vi som uddannelsesinstitution konstant er opmærksomme på, hvad der rør sig verden over i forhold til design og kreativitet. Med Cumulus får vi et unikt netværk til udveksling af viden og ”best practice” inden for både uddannelse og forskning.”

Foruden VIA Teko Design & Business er også Arkitektskolen i Aarhus, Designskolen i Kolding og Det Kongelige Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering danske medlemmer af Cumulus.

Listen over udenlandske medlemmer er lang og tæller blandt andet Parsons The New School i New York, Central Saint Martins College of Art & Design i London, Textilhögskolan i Borås, Sverige, og designuniversitetet i Antwerp.