Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Modeuge

Alt for damernes Guldknappen - nu med nye regler

Når Alt for damerne senere på året uddeler designprisen Guldknappen, er det denne gang læserne, der har truffet valget om vinderen.
Når Alt for damerne senere på året uddeler designprisen Guldknappen, er det denne gang læserne, der har truffet valget om vinderen.

Når Alt for damerne uddeler deres designpris, Guldknappen, er læserne denne gang med til at bestemme vinderen.

“Det giver mening, at læserne også har indflydelse på, hvilket modebrand der i år skal have vores Guldknap. Det er jo læserne, der er ude i butikkerne, og det er dem, der køber tøjet, så vi synes egentlig, det er deres stemme, der skal høres, frem for vores. Vi vil gerne være i øjenhøjde med læserne og høre deres mening både om mode og om rigtigt mange andre ting,” lyder det i en meddelelse fra chefredaktør på Alt for damerne Tina Nikolaisen.

Læserne kan  stemme på et af tre udvalgte danske brands via Altfordamerne.dk fra den 13. maj til og med den 26. juni.

De nominerede er:

  • Custommade
  • Designers Remix
  • Stella Nova

Om valget af de nominerede forkalrer moderedaktør Line Hindsgaul i en meddelelse:

“Vi synes, at de tre designere er der nu, hvor de er allerbedst. De har ikke på noget tidspunkt lavet noget, der stod skarpere end det, de laver nu. Vi er fuldstændig forelskede i alle tre kollektioner.”

Først til selve Guldknap-showet den 26. august løftes sløret for vinderen over for presse, forbrugere og brands. Se mere om afstemningen lige her.