Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Soulland nomineret til prestigiøs web-pris

Den danske modevirksomhed er blandt andre oppe imod Into the Gloss og Net-A-Porter ved The Webby Awards.
Den danske modevirksomhed er blandt andre oppe imod Into the Gloss og Net-A-Porter ved The Webby Awards.

Soulland og brandbureauet e-Types er nomineret til en Webby Award for Soullands hjemmeside.

Webby Awards, der er blevet uddelt siden midten af halvfemserne, er en af de ældste internet-orienterede prisuddelinger, og bliver kaldt ’The Oscar of the Internet’.

Priserne uddeles inden for de overordnede kategorier: interaktiv reklame, online film, mobil & apps og websites. Under hver af disse er en lang række underkategorier – lige fra shopping og computerspil til religion og sundhed.

Soulland.com er nomineret i underkategorien: Fashion & Beauty, der hører under websites. De øvrige nominerede er Refinery29, Into the Gloss, Mr. Porter og Net-A-Porter.

Der er to vindere af hver kategori – én bliver valgt af en jury, mens den anden er den, som får flest stemmer på Webby Awards’ hjemmeside.

Soullands nye onlineunivers, der er skabt i samarbejde med det københavnske brandbureau e-Types, så dagens lys i oktober 2013.

“Vi er utroligt stolte af være nomineret til denne pris. Vi har sammen med e-Types lagt meget energi i at gennemtænke vores webshop og nytænke måden at skabe onlineoplevelser for vores kunder på. De øvrige nominerede tæller nogle af verdens største aktører på nettet, så vi må jo have gjort noget rigtigt med soulland.com. Det er dejligt med denne anerkendelse af vores måde at arbejde med onlineuniversets muligheder,” siger Jacob Kampp Berliner, der er adm. direktør i Soulland.

Alle kan deltage i afstemningen frem til den 24. april på webbyawards.com.