Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Alexander Wang i samarbejde med H&M

New Yorker-designeren Alexander Wang er første amerikanske designer, der indgår collab med H&M.
New Yorker-designeren Alexander Wang er første amerikanske designer, der indgår collab med H&M.

Under weekendens Coachella Music Festival i Palm Springs i USA offentliggjorde ‪H&M, at det næste designersamarbejde bliver med Alexander Wang.

Kollektionen Alexander Wang x ‪H&M vil bestå af dame- og herretøj samt accessories. Derudover vil Wang tilbyde en nyfortolkning af livstilsprodukter, der rækker ud over mode. Kollektionen vil kunne fås i omkring 250 ‪H&M-butikker over hele verden og på H&Ms hjemmeside fra den 6. november i år.

“Jeg er beæret over at være en del af ‪H&M’s designersamarbejde. Det er en sjov og spændende proces at arbejde sammen med deres team. De er meget åbne over for at flytte grænser og skabe en platform for kreativitet. Det er en fantastisk måde at udbrede Alexander Wangs brand og livsstil til et bredere publikum,” siger Alexander Wang i en pressemeddelelse fra H&M.

LÆS OGSÅ: ”Isabel Marant om samarbejdet med H&M (video)”

“Alexander Wang er en af de mest betydningsfulde designere i modeverdenen i dag. Han ved præcis, hvad folk vil gå med og designer det med en smittende energi og lidenskab. Det er utrolig spændende at samarbejde med ham i år,” siger Margareta van den Bosch, ‪H&M’s kreative rådgiver.

Brandet Alexander Wang, som har base i New York, har eksisteret siden 2007.