Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Annonce for JOOR
Indland

WEAR udvider bestyrelsen med Barbara I Gongini-direktør

På brancheforeningens generalforsamling i sidste uge blev to nye medlemmer føjet til bestyrelsen i Dansk Erhvervs organ for modebranchen.
På brancheforeningens generalforsamling i sidste uge blev to nye medlemmer føjet til bestyrelsen i Dansk Erhvervs organ for modebranchen.

Wear har på generalforsamlingen i sidste uge valgt to nye medlemmer til bestyrelsen. Ole I Gongini fra selskabet Barbara I Gongini og Henrik Spandet fra Spandet & Partners bliver således fremover en del af Wears bestyrelse.

“Wear har gennem de seneste år gennemgået markante forandringer og rekrutteringen af de nye bestyrelsesmedlemmer er en videreførelse af den linje, som blev fastlagt for WEAR tilbage i 2011,” lyder det i en pressemeddelelse fra brancheforeningen.

Wear oplyser videre, at organisationens filosofi er afspejlet i valget af de to nye medlemmer, idet “det reflekterer mantraet: resultater skal skabes med varierende og supplerende kompetencer.”

”Spændvidden i Wears bestyrelse er central i forhold til de opgaver, som Wear gerne vil løfte for og sammen med branchen. Selvom der kan være mange fordele ved at sammensætte en bestyrelse med profiler, som ligner hinanden, så har vi gennem vedvarende gode resultater i Wear konstateret, at bestyrelsesmedlemmer med vidt forskelligt ophav både udfordrer og udvikler,” lyder det fra formand i Wear Nikolai Klausen, som er international salgschef i modevirksomheden Coster Copenhagen.

Begge de nye bestyrelsesmedlemmer har visioner for, hvad de gerne vil bringe ind i bestyrelseslokalet.

”Mange SMV-virksomheder har store udfordringer, som kan hænge sammen med, at de er presset økonomisk. I Wear og Dansk Erhverv er der allerede i dag mange gode tilbud og ydelser rettet mod SMV-virksomheder, dem skal vi samle op på og gøre endnu skarpere og mere tilgængelige for SMV-virksomheder, det er der brug for,” siger Ole I Gongini, direktør i modevirksomheden Barbara I Gongini.

Fra det nyvalgte medlem Henrik Spandet lyder det sådan her:

”Vi skal styrke virksomhedernes forretningsmæssige vilkår og forme de politiske anbefalinger – mode- og tekstil er et af Danmarks vigtigste eksporterhverv, og det skal det også være fremover. Med en erhvervsorganisations som Dansk Erhverv i ryggen, og de samarbejdspartnere vi har i branchen, så er alle betingelser til stede for, at vi i fællesskab kan få skabt nogle gode rammebetingelser. Den store danske talentmasse på modeområdet skal også i endnu højere grad kunne omsættes til succes på eksportmarkederne, og det skal vi hjælpe med.”

Med tilføjelserne består bestyrelse bag Wear af:

Nikolai Klausen fra Coster Copenhagen (formand), Jacob Valdemar fra Vald Agency, Thomas Ørum fra Brand Aid, Per Søndergaard fra INBA, Vagn Kirkelund fra Dansk Supermarked, Ole I Gongini fra Barabara I Gongini, Henrik Spandet fra Spandet & Partners og Mikael Laage-Petersen.