Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Elle Style Awards 2014: Her er de nominerede til Årets Brand

Se hvilke tre brands, der er nomineret i kategorien Årets Brand ved Elle Style Awards, der bliver afholdt i maj.
Se hvilke tre brands, der er nomineret i kategorien Årets Brand ved Elle Style Awards, der bliver afholdt i maj.

[Rettelse: nomineringsbegrundelserne er efter ønske fra ELLE redigeret fredag d. 4. april kl. 10] 

Når Elle Style Awards løber af stablen den 19. maj i Koncerthuset i København er følgende tre brands nomineret i kategorien Årets Brand: Ganni, Stine Goya og By Malene Birger.

I år bliver der kåret vindere inden for følgende kategorier:

Årets CSR-pris, brand, designer, skuespillerinde, stylist, modefotograf, sangerinde, make-up artist, model, internationale designer, hårartist, smykkebrand, mand og nye nordiske designtalent. Derudover kåres en vinder af Elle-prisen samt læserprisen.

Her er Elles beskrivelse af kategorien årets brand og baggrunden for valget af de tre nominerede:

”Kategorien fokuserer på et (mode-)brand, der har kommerciel succes og plus på bundlinjen, der viser, at køberne ønsker at sikre brandets fortsatte eksistens, har et genkendeligt univers qua kampagner, ambassadør eller lignende, har et kontinuerligt godt udvalg af produkter, som udspringer tydeligt af brandets univers, er tilgængeligt – det skal være nemt at købe noget fra brandet, enten via webshop eller detailhandlen, samt har minimum én butik i Danmark.”

GANNI
“De var ikke til at komme udenom i 2013! Ganni har formået at gøre det yderst simple yderst interessant og har fine butikker og et meget genkendeligt univers,” skriver Elle som begrundelse for nomineringen.

BY MALENE BIRGER
“By Malene Birger fyldte 10 år i 2013 og har om nogen et genkendeligt univers – fra tøj og accessories til håndsæber og duftlys. Supplerede butikkerne i bl.a. London og Stockholm med to i Paris og snart også en i Tokyo. Man kan ikke sige dansk mode uden at sige By Malene Birger.”

By Malene Birger var også nomineret i kategorien ‘årets brand’ sidste år, hvor vinderen blev Designers Remix.

STINE GOYA
“Brandet åbnede i 2013 butik i perfekt tråd med Stine Goyas genkendelige univers. Er gået fra det smalle og gøglede til at lave større kollektioner med en stor fankreds.”

De nominerede inden for de øvrige kategorier bliver offentliggjort i næste nummer af Elle, der er på gaden 5. maj.

Elle Style Awards bliver afholdt i 17 ud af 45 Elle-lande, blandt andet Storbritannien, Kina og Sverige. Flere af de internationale chefredaktører fra Elle-netværket vil bl.a. sidde med i juryen sammen med danske branchefolk.

[Rettelse: nomineringsbegrundelserne er efter ønske fra ELLE redigeret fredag d. 4. april kl. 10]