Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne, Udland

Mulberry-direktør træder tilbage

Adm. direktør i den britiske luksusvirksomhed forlader skibet med øjeblikkelig virkning. Bestyrelsesformanden overtager midlertidigt.
Adm. direktør i den britiske luksusvirksomhed forlader skibet med øjeblikkelig virkning. Bestyrelsesformanden overtager midlertidigt.

Det britiske luksusmærke Mulberry har netop annonceret, at virksomhedens adm. direktør Bruno Guillon fratræder posten med øjeblikkelig virkning. Godfrey Davies, der er bestyrelsesformand og tidl. adm. direktør i Mulberry overtager midlertidigt ansvaret, indtil der findes en afløser.

Det er to år siden, Bruno Guillon tiltrådte stillingen efter at have været ansat i Hermès International. Hans tid hos Mulberry har været præget af dårlige resultater, senest i januar, hvor ‘skarp konkurrence’ og afskeden med virksomhedens kreative chef Emma Hill fik skylden for den triste bundlinje.

Hans plan var at gøre international succes ud af den britiske succes, Mulberry nyder. Men dårligt engrossalg – særligt i Korea – kombineret med et år uden kreativ direktion og et aflyst modeshow i efteråret har peget pilen i den modsatte retning.

I en meddelelse fra modehuset siger Godfrey Davies følgende:

“Jeg vil gerne sammen med bestyrelsen sige Bruno tak for sit hårde arbejde de seneste to år. Han har hjulpet til med at styrke kvaliteten af Mulberrys udbud og øget mærkets internationale appel og vækstet det internationale retailsalg. Jeg er sikker på, Mulberry har den arv og brand-appel, der er nødvendig for at bygge videre på det, der allerede er opnået.”