Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

IC Companys ansætter ny senior vice president

Lotte Franch Wamberg er med baggrund hos Royal Copenhagen og Lego godt bekendt med operationelle udfordringer i større virksomheder.
Lotte Franch Wamberg er med baggrund hos Royal Copenhagen og Lego godt bekendt med operationelle udfordringer i større virksomheder.

IC Companys har ansat Lotte Franch Wamberg som senior vice president med ansvar for operations.

Lotte Franch Wamberg kommer fra en stilling som adm. direktør i Royal Copenhagen, hvor hun tidligere har været ansvarlig for supply chain og designudvikling. Før dette har hun desuden været direktør i både WeightWatchers og Legoland.

IC Companys’ adm. direktør Mads Ryder har været tilknyttet de samme tre virksomheder tidligere i sin karriere, og siger derfor om nyansættelsen i en pressemeddelelse:

”Jeg har arbejdet sammen med Lotte igennem mange år, og jeg glæder over at kunne byde hende velkommen i IC Companys, hvor hun kommer til at spille en afgørende rolle i eksekveringen af koncernens strategi.”

Lotte Franch Wamberg er uddannet produktionsingeniør og startede sin karriere i Lego, hvorfra hun har erfaringer med bl.a. produktion, produktudvikling, logistik og projektledelse.

Med sin erfaring med både supply chain og operationelle processer generelt kommer Lotte Franch Wamberg ifølge pressemeddelelsen til at få ansvaret for koncernens operations-funktion – en funktion som blev introduceret i forbindelse med IC Companys regnskab for 1. kvartal 2013/14, og som bl.a. omfatter områderne global sourcing, global logistics.