Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Modeuge

Vision rykker tilbage til Øksnehallen

Fra og med sommermessen er Vision tilbage i Øksnehallen, hvor det hele faktisk startede.
Fra og med sommermessen er Vision tilbage i Øksnehallen, hvor det hele faktisk startede.

Efter fire sæsoner i Lokomotivværkstedet er Vision denne sommer tilbage i Øksnehallen ved Kødbyen.

”Øksnehallen har hos alle, men måske særligt hos os som arrangører af Vision, en ganske særlig hjerteplads. Det var her, København blev defineret som modeby, og historie (og ordrer!) blev skrevet. Mange af de etablerede nordiske modevirksomheder, vi kender i dag, blev skabt her, opbyggede et brand her og ekspanderede internationalt,” skriver Trine Lindegaard, brand manager for Vision i en pressemeddelelse om lokationsskiftet.

Vision SS15 byder på flere nordiske mærker, lyder det videre:

”Vi vil præsentere en modemesse med en større overvægt af nordiske, etablerede brands. Da Vision har særligt godt fat i de internationale indkøbere, giver det mening, at vi først og fremmest er en nordisk messe. Derudover vil vi søsætte initiativer for at få flere nationale indkøbere til byen.”

Det er dog ikke hele arven fra Lokomotivværkstedet, som bliver lagt på hylden i SS15:

”Vi har en loyal kerne af udstillere, som har været med til at rådgive om – og udvikle den fremtidige messemodel. Vision er kendt for at levere, holde ord og for at være den messe i byen, hvor der handles. Det er alfa og omega for os at skabe de optimale forudsætninger for, at vores kunder kan opleve vækst. Heraf hylder vi en ny begyndelse i Øksnehallen under temaet – missionen, som vi deler med hele platformens aktører: We do business.” afslutter Lindegaard.

Messen Vision SS15 løber fra søndag d. 3. til onsdag d. 6. august 2014.