Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Eva Kruse træder ind i Miinto-bestyrelsen

Danish Fashion Institute-direktøren træder ind i bestyrelsen bag den danske webkomet Miinto.
Danish Fashion Institute-direktøren træder ind i bestyrelsen bag den danske webkomet Miinto.

Den danske webshop Miinto.dk har føjet et nyt medlem til bestyrelsen bag Miinto Group. Således er Eva Kruse, adm. direktør i Danish Fashion Institute (som også står bag FashionForum) trådt ind i bestyrelsen, der videre tæller:

Morten Larsen, adm. direktør i Miinto Group (formand), Jesper Buch, iværksætter og grundlægger af Just-Eat.dk, Carsten Mikkelsen, investor og medstifter af Miinto, Norman Fiore, partner i Dawn Capital, Konrad Kierklo, medstifter af Miinto, og altså Danish Fashion Institutes Eva Kruse.

Miinto er på fem år gået fra at være et udelukkende dansk koncept, der fungerer som formidler af modetøj mellem webkunder og fysiske modebutikker – lidt som Just-Eat bare med tøj, til nu at have afdelinger i hele Skandinavien samt Holland og Spanien.

Ledelsen i Miinto ser med tilføjelsen af Eva Kruse i bestyrelsen frem til en spændende dialog og samarbejde omkring Miinto’s fortsatte forretningsmæssige udvikling, siger gruppedirektør Morten Larsen i en meddelelse:

”Eva Kruse er en central og respekteret modebrancheprofil i både ind- og udland. Hun har været med til at tegne dansk modes succes udadtil siden 1990’erne, har et solidt netværk og ikke mindst et stærkt kreativt samt strategisk know-how. Vi ser frem til at gå i dialog med Eva omkring Miintos udviklingspotentialer, hvor vi vil arbejde på at få en endnu mere udbygget fashion dimension til vores forretning og i højere grad skabe en treenighed mellem brands, butikker og slutbrugerne.”

Konrad Kierklo, der er medstifter af Miinto.dk, er særligt glad for den nye kapacitet i bestyrelsen, som for ham betyder øget fokus på livsstilsaspekterne af virksomheden:

”Miinto vil på sigt ikke kun være ren e-commerce business, men et go to-site inden for mode og livsstil. Jeg ser frem samarbejdet med Eva, hvor vi kommer til at udbygge vores koncept, så vi bliver inspirationsskabende kombineret med at kunne udbyde de produkter, som kunder i dag eftersøger i e-commerce.”

Eva Kruse sidder også i bestyrelsen i blandt andet Københavns City Center og Wonderful Copenhagen.