Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Pandoras formand går af

Marcello Bottoli træder tilbage som bestyrelsesformand, når en efterfølger er fundet.
Marcello Bottoli træder tilbage som bestyrelsesformand, når en efterfølger er fundet.

Smykkevirksomheden Pandora meddeler, at Marcello Bottoli vil træde tilbage som bestyrelsesformand, når en afløser er fundet i løbet af 2014. Det oplyser Pandora i en selskabsmeddelelse.

”Det har været en stor ære at være bestyrelsesmedlem, midlertidig CEO samt bestyrelsesformand for Pandora, og have bidraget til at skabe et fundament for den succes, vi har haft i 2013. Men jeg har nu startet et nyt iværksætterprojekt, som vil have en negativ indvirkning på min evne til at afsætte en passende mængde tid til selskabet (Pandora, red.). Derfor vil jeg, efter at have ledet søgningen for at finde min efterfølger, desværre træde tilbage som formand for Pandora,” udtaler Marcello Bottoli i en selskabsmeddelelse.

Udmeldingen kommer efter et 2013, der økonomisk set har været succesfuldt for smykkevirksomheden.

LÆS OGSÅ: “Pandora leverer rekord-regnskab”

Christian Frigast, næstformand for bestyrelsen i Pandora udtaler på vegne af bestyrelsen:

”Marcello har været en god kollega og et godt bestyrelsesmedlem, og han har ydet en stor indsats for virksomheden ved mange lejligheder, ikke mindst som midlertidig CEO, da han ledede teamet, der etablerede fundamentet for de forbedrede forretningsresultater, vi har gavn af i dag. Vi beklager oprigtigt hans beslutning og ønsker ham alt godt i hans nye iværksætterprojekt.”

Marcello Bottoli vil som bestyrelsesformand, sammen med næstformand Christian Frigast og nomineringsudvalget, nu igangsætte og lede søgningen efter en ny formand.