Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Ny moderedaktør og redaktionschef på IN

Der er nye ansigter at finde på IN-redaktionen. Det drejer sig om posten som henholdsvis moderedaktør og redaktionschef.
Der er nye ansigter at finde på IN-redaktionen. Det drejer sig om posten som henholdsvis moderedaktør og redaktionschef.

Den 1. marts overtog Cecilie Maria Foo Martensen jobbet som moderedaktør fra Kathrine Houe, der efter 4 år på IN vælger at gå nye veje. Det skriver modemagasinet i en pressemeddelelse til FashionForum.

IN’s nye moderedaktør, Cecilie Maria Foo Martensen, 32, kommer fra et job som assisterende moderedaktør på Aller Client Publishing. Derudover har hun en baggrund som designer i London og er direktør for eget brand i Hong Kong. Det er blandt andet den baggrund, som ifølge IN’s chefredaktør, Trine Nygaard, vil styrke modeprofilen på magasinet.

”Vi er glade for at kunne byde velkommen til Cecilie Maria Foo Martensen, der med sin internationale baggrund kombineret med en stor kærlighed til dansk mode, er et stærkt match til IN,” siger INs chefredaktør, Trine Nygaard.

Ny kreativ redaktionschef fokuserer på kommerciel udvikling

Magasinet har dertil oprettet en ny fast stilling som kreativ redaktionschef med fokus på mode og kommerciel udvikling. Det er Carla Christine Bruus Strube, der blandt andet har en fortid som chefredaktør hos FashionForum, som har siddet på den post siden årsskiftet.

Ifølge IN har Carla Christine Bruus Strube det overordnede kommercielle ansvar for modeområdet, mens Cecilie Maria Foo Martensen, som moderedaktør har det redaktionelle ansvar og står for produktion og udvikling af INs modesider og -serier i tråd med magasinets DNA.

Desuden tiltrådte Laura Lawaetz ligeledes ved årsskiftet som webredaktør i et barselsvikariat.

LÆS OGSÅ: “Her er Elle og INs web-vikar”