Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne, Udland

Suzy Menkes skifter til International Vogue

Efter et kvart århundrede på International New York Times skifter Suzy Menkes til Condé Nast og International Vogue.
Efter et kvart århundrede på International New York Times skifter Suzy Menkes til Condé Nast og International Vogue.

Efter 25 år som moderedaktør på International New York Times (tidligere International Herald Tribune, red.) er Suzy Menkes blevet ansat som kritiker og reporter for International Vogue. Det fortæller Condé Nasts bestyrelsesformand og administrerende direktør Jonathan Newhouse ifølge The Business of Fashion.

Menkes vil fremover fungere som modekritiker og -reporter og med base i London have ”en permanent tilstedeværelse” på alle International Vogue-hjemmesider.

”Suzy Menkes er et unikt talent med en stærk mening om mode og en ivrig indsigt i forretningen bag. Hun er enormt indflydelsesrig og respekteret,” siger Jonathan Newhouse til The Business of Fashion.

Menkes har tidligere været vært for en årlig luksus-konference for The International Herald Tribune, og hun vil fremover stå i spidsen for et lignende arrangement unde Condé Nast.

Condé Nast International er en del af moderselskabets Advance Publications, der fører både ​​trykte og digitale udgaver af magasiner som Vogue og GQ på 27 markeder rundt om i verden.

Kilde: The Business of Fashion