Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

CIFF Kids følger CIFF’s åbningsdage

CIFF-messen har til den kommende modeuge ændret sine åbningsdage og foregår fra søndag til onsdag. Nu følger børnetøjsmessen CIFF Kids også trop.
CIFF-messen har til den kommende modeuge ændret sine åbningsdage og foregår fra søndag til onsdag. Nu følger børnetøjsmessen CIFF Kids også trop.

Under den kommende modeuge i august 2014 er CIFF Kids åben i fire dage fra søndag d. 3. til og med onsdag d. 6. august 2014. De nye åbningsdage lanceres, ifølge en pressemeddelelse fra CIFF, for at imødekomme både danske og internationale ønsker om at gøre salgsmesserne mere internationalt orienterede.

”Vi har fået klare tilkendegivelser om at lægge modeugen på hverdagene, så de internationale indkøbere og pressen undgår at bruge weekenderne i udlandet,” forklarer Kristian W. Andersen, der er direktør for CIFF og CIFF Kids.

Hverdagene er vigtige

Under modeugen i februar var CIFF Kids kun åben i tre dage mod tidligere fire. Det skyldtes, at flere børnetøjsudstillere havde ønsket en kortere messe. Men med ændringen af CIFFs åbningsdage, vurderer Kristian W. Andersen, at det atter er oplagt at forlænge messen til fire dage.

”Eftersom begrundelsen for de nye åbningsdage er at være mere tilgængelig for de internationale indkøbere, er det vigtigt at holde åbent i tre hverdage og ikke kun to”, siger Kristian W. Andersen.

Næste messe afholdes fra søndag d. 3. til onsdag d. 6. august 2014, hvor åbningstiderne er alle dage kl. 9.00-18.00.