Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge, Navne

Vinderen af Designer's Nest kåret

Til trods for snedriver og blæst, blev endnu en udgave af designkonkurrencen Designer’s Nest afholdt i eftermiddag.
Til trods for snedriver og blæst, blev endnu en udgave af designkonkurrencen Designer’s Nest afholdt i eftermiddag.

COPENHAGEN FASHION WEEK AW14. Designer’s Nest er Visions designkonkurrence for nordiske studerende, og bliver afholdt hver sæson under Københavns modeuge.

Vinderen af denne sæsons Designer’s Nest er netop blevet fundet. Den heldige vinder af titlen blev svenske Giorgi Rostiashvili fra Kunstakademiets Designskole!

Om vinderen sagde dommerne:

“En utrolig sans for detaljer, originalitet, smukt håndværk og hans visioner for hans design, gør ham fortjent til at blive dette års vinder af Designer’s Nest”.

Giorgi Rostiashvili mangler stadig overbygningen af hans studie, og slår fast, at han ønsker at færdiggøre sin master, inden han tør kaste sig ud i designdrømmen. Men til trods for den kloge beslutning, er hans drøm for fremtiden klar:

“Jeg vil starte mit eget mærke”, siger den nye vinder kortfattet.

Med på vejen får Giorgi Rostiashvili nogle ord fra den ene af de fem dommere:

“Der var rigtig hård konkurrence i år, så det var en svær beslutning fra dommernes side. Men Giorgi vandt blandt andet på grund af hans vision som designer. Hans design i sig selv var også virkelig gode, og især hans craftsmanship. Derudover var hans mønsterkonstruktion og brug af alternative detaljer også med til påvirke beslutningen”, siger designer Ager Juel Larsen om vinderen, og fortsætter:

“Han er sådan en, som kunne gå hen og blive en stor designer i en stor virksomhed. Det kunne jeg godt forestille mig om ham”.

LÆS OGSÅ: ‘Designer’s Nest-juryen er på plads’

Udover de pæne ord, giver Agser Juel Larsen også et tip til vinderen:

“Hvis han har lyst til at starte sit eget, så er det her jo en perfekt investering i fremtiden. Det giver muligheden for at lave en salgskollektion og en showkollektion til næste modeuge”.

Den heldige vinder blev fundet blandt 25 designstuderende fra hele Nordens designskoler.

Andenpladsen i konkurrencen gik til Emilie Johansson fra The Swedish School of Textiles, og tredjepladsen gik til Lise Weisbjerg Dahl fra Teko.

Udover æren, får vinderen også en præmie bestående af 50.000 kr. og en stand på Vision til næste modeuge.