Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Cottonfield og Jackpot rykker i Kvickly fra søndag

De to tidligere IC Companys-mærker blev i maj sidste år solgt til Coop. Nu havner den nye kollektion på supermarkedshylderne i 79 Kvickly-varehuse.
De to tidligere IC Companys-mærker blev i maj sidste år solgt til Coop. Nu havner den nye kollektion på supermarkedshylderne i 79 Kvickly-varehuse.

Til maj er det et år siden, IC Companys frasolgte de to mærker Jackpot og Cottonfield til supermarkedskæden Coop. Og nu lander mærkerne altså i 158 butikker landet over.

Fra eksklusive strøglokationer bliver modetøjet fra de to linjer altså fremadrettet at finde tæt på mælken i hhv. herre- og dameafdelingen af 79 Kvickly-varehuse i hele Danmark. Men selvom salgsstedet er mindre glamorøst, er der stadig tale om tøj af høj kvalitet, lyder det fra Lennart Bernhoft, der er kategorigruppechef for modetøj hos Coop:

”Kvaliteten er enhver henseende den samme som hidtil. Det er de samme designere, de samme materialer og de samme producenter som hidtil. Forskellen er først og fremmest prisen, der bliver 25 – 50 procent lavere end hidtil. Årsagen til, at det er muligt, er, at vi springer grossist-ledet over og, at vi sælger dem fra selvbetjente afdelinger,” siger han i en pressemeddelelse.

Det er designerne fra den hidtidige ejer, IC Company, der har skabt den første kollektion, som kan opleves fra søndag i Kvickly, og det bliver også dem, der kommer til at skabe de kommende kollektioner. Der vil være fire hovedkollektioner om året, og hver anden uge vil der komme nye varer ud i afdelingerne i Kvickly.

I Kvickly er man glade over, at man nu eksklusivt kan tilbyde sine kunder Jackpot og Cottonfield.

”Vi ved, at vores kunder efterspørger kendte mærkevarer, høj kvalitet og dansk design. Det er præcis det, vi nu kan tilbyde ved at bringe Jackpot og Cottonfield nærmere kundernes dagligdag. Og så kan den moderne og bevidste forbruger samtidig spare tid og penge,” siger (konst.) kædedirektør Anne-Marie Navarro, Kvickly, i en meddelelse.