Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Boozt.com køber Lucky Little Me

Den svenske gigant har overtaget den noget mindre danske børnetøjsbiks og forventer at fordoble omsætningen af børnetøj.
Den svenske gigant har overtaget den noget mindre danske børnetøjsbiks og forventer at fordoble omsætningen af børnetøj.

Den svenske webshop Boozt.com har købt den danske børnetøjsportal Lucky Little Me, der sælger tøj til børn på netop de to nabomarkeder.

Det får Boozt til at forvente mindst en fordobling i salget af børnetøj i 2014, skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Købet af Lucky Little Me sker som et led i Boozt.coms strategi, hvor man ønsker at styrke positionen inden for børnetøj.

Hermann Haraldsson, der er adm. direktør i Boozt.com siger i meddelelsen:

“Lucky Little Me har været en rigtig god børnetøjsshop, og vi glæder os til at byde alle deres kunder velkommen på Boozt.com, hvor vi i 2014 vil skabe den bedste onlineshop indenfor børnetøj samt tøj, sko og access til hele familien. Vi forventer mere end 100 pct. vækst på børnetøj.”

Kunderne hos Lucky Little Me vil fremover få mange flere børnetøjsbrands at vælge imellem eksempelvis Molo, Danfæ, Polo Ralph Lauren Kids, Hummel og Tommy Hilfiger kids.