Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Kalender

Bliv klogere på den kreative branche

Creative Business Center har spurgt virksomhedsledere inden for de kreative erhverv om deres bud på udfordringer i dag og muligheder i fremtiden.
Creative Business Center har spurgt virksomhedsledere inden for de kreative erhverv om deres bud på udfordringer i dag og muligheder i fremtiden.

Hvert andet år udarbejder Teko en brancheanalyse for at kunne målrette deres uddannelser til de behov, branchen har nu og i fremtiden. Normalt plejer de kun at besøge virksomheder inden for mode- og livsstilsbranchen, men har i år udvidet analysen til også at inkludere flere aktører inden for de kreative erhverv – filmproducenter, designbureauer mv.

I den forbindelse inviterer Creative Business Center næste uge til en konference, hvor de, sammen med Jacob Bøtter, forfatter til bestselleren Unboss, Mikael Halstrup, partner i Designit, og rektor for Teko Malene Harsaae vil komme med konkrete bud på, hvordan virksomheder med succes kan kombinere design og business.

Formålet med konferencen er, at give virksomheder viden og inspirationen til at videreudvikle dens organisation og forretning.

Hvor: Teko, Herning

Hvornår: 13. januar 2014

Deltagelse er gratis, og tilmelding skal foregå til mari@viauc.dk senest den 6. januar.

Alle på konferencen vil modtage et eksemplar af Teko Analysen 2014, hvori der er samlet og bearbejdet alle tendenser fra virksomhedsledere inden for de kreative erhverv.

Ved spørgsmål, kontakt da Marianne Holch fra Creative Business Center på 87550549.