Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Copenhagen Fashion Week: Så er showkalenderen klar

Så er kalenderen på plads til vinterens modeuge - og der er flere show-debuttanter på agendaen.
Så er kalenderen på plads til vinterens modeuge - og der er flere show-debuttanter på agendaen.

Copenhagen Fashion Week kan i dag løfte sløret for vintermodeugens showkalender, der byder på et særdeles stærkt mix af mærker.

Mads Nørgaard er tilbage efter flere år. Ganni og Birger Christensen holder show for første gang. Og belgiske A.F. Vandevorst, som viser ved Paris Fashion Week, gæster København. Det er blandt overskrifterne for Copenhagen Fashion Week AW14.

Copenhagen Fashion Week løber af stablen fra 28. januar til 2. februar med officielt åbningsshow af Kopenhagen Fur, som har inviteret tre kinesiske og tre danske designere til at præsentere deres pelsdesigns kreeret i samarbejde med pelsauktionshuset.

Alt i alt er det en stærk showkalender, Copenhagen Fashion Week i dag præsenterer, lyder det i en pressemeddelelse fra modeugen:

“Med både designtalenter som Anne Sofie Madsen, de mere etablerede brands som Stine Goya og klassiske modehuse som Bruuns Bazaar samt ikke mindst mærker med fokus på bæredygtighed så som Barbara I Gongini, er modeugens gæster garanteret både spændvidde og kvalitet i lineuppet af shows.”

Se hele showkalenderen på www.copenhagenfashionweek.com/schedules