Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge, Udland

Kom med til London Fashion Week

Hvis du har en drøm om at vise dit brand frem under London Fashion Week, så er muligheden der nu, da der igen til februar bliver skabt rum i eget hus til danske og svenske brands.
Hvis du har en drøm om at vise dit brand frem under London Fashion Week, så er muligheden der nu, da der igen til februar bliver skabt rum i eget hus til danske og svenske brands.

Sidste år blev der, i Somerset House i London, afholdt Re Present for første gang. Norske, svenske og danske mærker blev vist frem under samme tag, for at få skabt samlet opmærksomhed om skandinavisk design.

Til februar vil der igen blive afholdt Re Present, men i anderledes rammer end sidste år. Denne gang vil showroomet være et byhus i Lincoln Inn Fields, blot 10 minutters gang fra Somerset House. Hele huset er til rådighed for de danske og svenske mærker, og vil blive indrettet således, at der vil være showrooms i hele huset, og på øverste etage vil der være en fremvisning af de dygtigste designere fra de norske, svenske og danske designskoler.

Innovationsnetværket Livsstil – Bolig og Beklædning står, sammen med Danmarks ambassade i London, for at repræsentere de skandinaviske brands under London Fashion Week, og vil sørge for, at huset i Lincoln Inn Fields står klar med både designerlounge og møderum.

Hvor der i sommer primært var fokus på PR, vil der til februar blive fokuseret mere på indkøb. Selv om der var god respons fra de deltagende i Somerset House, lød der alligevel også et ønske om at kunne se et mere direkte udbytte af dagene i London.

Til at hjælpe med PR, markedsføring og salg har Innovationsnetværket og den danske ambassade hentet hjælp fra Studio Hato, bureauet Varg PR and communication og Make Lemonade Agency.

I sommer deltog blandt andre Anne Sofie Madsen, By Malene Birger, Day Birger et Mikkelsen, Ganni, Henrik Vibskov og Stine Goya i initiativet, og Innovationsnetværket håber at kunne præsentere en lignende portefølje brands til februar.

Hvis du ønsker at din virksomhed skal være en del af initiativet, skal du tilkendegive dette senest den 20. december. Dernæst er der bindende tilmelding senest den 10. januar 2014. Kontakt skal ske til Betina Simonsen på 29 36 00 90 eller Betina@innonetlifestyle.com. Meld din virksomhed til, ved at skrive til info@innonetlifestyle.com.

Showroomet i London vil være åbent for offentligheden, indkøbere og pressen fra den 15.-18. februar 2014.