Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Bottega Veneta åbner i Københavns Lufthavn

Det italienske luksusmærke, der især er kendt for deres flettede lædertasker, åbner første nordiske lufthavnshop i Kastrup.
Det italienske luksusmærke, der især er kendt for deres flettede lædertasker, åbner første nordiske lufthavnshop i Kastrup.

Det italienske luksusbrand Bottega Veneta slår denne uge dørene op til en ny butik i Københavns Lufthavn på Nytorv mellem Terminal 2 og 3.

”Vi er meget stolte over, at vi i samarbejde med Københavns Lufthavn nu kan åbne dørene til den første Bottega Veneta butik i en nordisk lufthavn – ikke mindst fordi det understøtter den langsigtede vækststrategi for Bottega Veneta på det nordiske marked. Der er ikke nogen tvivl om, at placeringen på lufthavnens Nytorv er helt rigtig for et brand af denne kaliber,” siger Thomas Møller, der er adm. direktør hos Group 88, der også driver Mulberry, Burberry og Gucci i lufthavnen, i en pressemeddelelse.

Med den nye Bottega Veneta-butik er Københavns Lufthavn blevet en del af en lille gruppe af lufthavne, heriblandt Charles De Gaulle Airport i Paris og Heathrow Airport i London, der kan prale af en Bottega Veneta-shop.

”Bottega Veneta er på alle måder et særdeles godt match til lufthavnens strategi om at give de rejsende ekstraordinære shopping-oplevelser med på rejsen, ” siger Carsten Nørland, salgs- og markedsdirektør i Københavns Lufthavne A/S