Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne, Udland

Ann Demeulemeester forlader Ann Demeulemeester

Den belgiske designer forlader det modehus, hun har drevet siden 1985 - koncernen er klar til at stå på egne ben, siger hun.
Den belgiske designer forlader det modehus, hun har drevet siden 1985 - koncernen er klar til at stå på egne ben, siger hun.

Den belgiske designer Ann Demeulemeester forlader sit eget modehus, som hun med sin mand Patrick Robyn har drevet siden 1985.

“Der kommer en ny tid for både mit private liv og for mærket Ann Demeulemeester,” skriver hun i et netop offentliggjort håndskrevet brev.

Hun forklarer videre ifølge WWD.com, at brandet nu har sin egen identitet og arv, og således “er i stand til at vokse uden mig”.

Huset Ann Demeulemeester viser dog som planlagt både en herre- og en damekollektion i Paris til SS14.

Anne Chapelle, som har været adm. direktør i Demeulemeesters Antwerp-baserede modehus siden 1994, købte allerede i 2005 majoritetsaktieposten i virksomheden. En anden storaktionær i virksomheden er Patrick Robyn.

Ann Demeulemeester er født i 1959 og blev berømt, da hun som en af The Antwerp Six havnede på det internationale modekort efter at have vist sin afgangskollektion fra Antwerps designakademi i London i 1986 sammen med fem andre  belgiske designere, heriblandt Dries van Noten.