Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Gratis seminar om gamification - det nye buzzword i kreativ ledelse

Innovationsnetværket Livsstil - Bolig & Beklædning inviterer til foredrag med den verdenskendte spilpsykologi-forsker Jane McGonigal.
Innovationsnetværket Livsstil - Bolig & Beklædning inviterer til foredrag med den verdenskendte spilpsykologi-forsker Jane McGonigal.

Amerikanske Jane McGonigal er verdensberømt for sin tilgang til at bruge spilpsykologi i forretningsudvikling. På fredag kommer hun til Danmark, hvor hun på IT-Universitetet i København ved et gratis formiddagsseminar skal snakke om hvilke elementer fra spillets verden, der kan bruges til medarbejdermotivation, læring, dataanalyse, forskning og strategiudvikling.

Jane McGonigal er blevet kåret som spilindustriens 26- mest indflydelsesrige person og har blandt andet placeret sig på 16. pladsen over de mest sete TED-talks. Hun beskæftiger sig med gamification, altså med hvordan man med spil eller tankegangen fra spil kan løse reelle problemer.

Blandt de resultater, Jane McGonigal er blevet kåret som et af Fast Companys 100 mest kreative forretningsmennesker, og er på ​The New York Times’ Top-10 over “forskere med vision for fremtiden”. Selveste ​​Oprah Winfrey har nævnt hende som en af de 10 mest inspirerende kvinder i verden.

Jane McGonigal er PhD fra UC Berkeley med forskning i spil-psykologi og er forfatter til The New York Times bestselleren ”Reality is Broken: Why Games Make Us Better and How They Can Change the World”.

Formiddagsseminaret arrangeres af Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning, der også støtter FashionForum.dk, og stables på benene i samarbejde med Visuel Vækst og Dansk Erhverv.

Gamification Fredag

Tid: 22. november kl. 10-12

Sted: ITU, København, Rued Langgaards Vej 7, 2300 København S

Tilmelding: Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig og skal ske til: anne@innonetlifestyle.com med overskriften ”Gamification Fredag”. Angiv navn og firma.