Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Modeuge

Københavnsk ur- og smykkemesse skærer i åbningstiderne

Copenhagen Jewellery & Watch Show skærer torsdagen væk og holder fremadrettet åben fredag til søndag.
Copenhagen Jewellery & Watch Show skærer torsdagen væk og holder fremadrettet åben fredag til søndag.

Copenhagen Jewellery & Watch Show, der for første gang i år blev afholdt i Lokomotivværkstedet, nøjes fremadrettet med tre åbningsdage. Beslutningen om ikke længere at inkludere torsdagsåbent er ifølge en pressemeddelelse truffet i samråd med messens interessenter: repræsentanter fra Guldsmedebranchens Leverandørforeningen, detailledet, leverandører og arrangører.

”Messen i august 2013 var en kæmpesucces, og det forpligter. En komprimeret messe er en naturlig del af en målsætning om at løfte messeplatformen,” siger messearrangør Sandra Stenderup i en meddelelse.

Og i brancheforeningen er man enige:

”Vi tror på, at ændringen medfører, at vi alle skal løbe dét stærkere. Og vi tror på, at vi som resultat vil opleve en endnu mere dynamisk og summende messe med handel i højsædet og samme berigende uformelle interaktion, som vi oplevede i august,” siger direktør for Guldsmedebranchens Leverandørforeningen Jens R. Møller i en pressemeddelelse om baggrunden for beslutningen.

Det betyder, at den kommende messe slår dørene op fredag d. 22.august og varer weekenden over til og med søndag d. 24.august.